tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με λαμπρότητα και πολύ κόσμο η Ανάσταση στην Βέροια (βίντεο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και με πολύ κόσμο, τελέστηκε η Ανάσταση στην Βέροια, στο πάρκο Ελιάς. Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Στη συνέχεια μετέβη στην Πλατεία Ελιάς, όπου προεξήρχε στην επίσημη τελετή της Αναστάσεως με τη συμμετοχή και των ενοριών του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος και των Αγίων Αναργύρων, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους πιστών. Στην τελετή παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βασίλης Κοτίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Στέργιος Διαμάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σαμανίδης, Άρης Βενιόπουλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά,

Λίγο πριν το «Χριστός Ανέστη» ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιο της Αναστάσεως ενώ αμέσως μετά το "Χριστός Ανέστη" η νύχτα έγινε ημέρα από τα πυροτεχνήματα.

Τέλος, ο Μητροπολίτης επέστρεψε στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου προεξήρχε στην Αναστάσιμη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

View this gallery on Flickr

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69