tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Make a Wish: Μια λαοθάλασσα αγάπης στη Νάουσα

Μια απέραντη λαοθάλασσα αγάπης δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου στη Νάουσα στην εκδήλωση Make a Wish  (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής,  κατά την διάρκεια του καθιερωμένου  ετήσιου περίπατου , Walk for Wishes 2024 σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Τη φετινή χρονιά η εκδήλωση και ο περίπατος  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη Νάουσα , με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής. Η  πόλη φωτίστηκε με το μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ την πορεία  οδήγησαν  παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Με τον συμβολικό  αυτό περίπατο τιμήθηκαν τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.

Ο περίπατος διεξήχθη  υπό  την Αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, παρουσία του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη και Αντιδημάρχων, φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο, χιλιάδες δημότες συμμετείχαν κρατώντας το ειδικό φαναράκι, ενώ η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69