tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέθανε ο έμπορος Απόστολος Χατζόγλου

H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόστολου Χατζόγλου που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024.

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας αναφέρει:

"Ο Απόστολος Χατζόγλου υπηρέτησε ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας από το 1976 έως το 1981, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον εμπορικό κόσμο της Βέροιας.

Εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Ευγενής με πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη και σεβασμό.

Υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του εμπορικού κόσμου της Βέροιας . Ήταν ο πρώτος Πρόεδρος που καθιέρωσε συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τις καθημερινές και εορταστικές ημέρες.

Ο Απόστολος Χατζόγλου υπήρξε ένας αυθεντικός άνθρωπος της συνεργασίας και του διαλόγου, που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες ευρύτερα στην κοινωνία, στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο, αλλά η παρακαταθήκη του σημαντική και το έργο του οδηγός για όλους εμάς, που μαθητεύσαμε δίπλα στο «μεγάλο δάσκαλο» του Εμπορικού Συλλόγου, που μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία και της εύχονται ολόψυχα Υγεία και κουράγιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69