tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία η ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών

Το απόγευμα της Πέμπτης, 28ης Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεώς που φέτος είχε ως θέμα: «Οι νέοι Άγιοι και η προσφορά τους στην Εκκλησία – Όσιος Γεράσιμος Υμνογράφος και Όσιος Γερβάσιος Παρασκευόπουλος».

Στην αρχή ο Υπεύθυνος των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Μητροπόλεως Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην καθιερωμένη ημερίδα του Δωδεκαημέρου και ενημέρωσε τους κατηχητές για τη «Φιλοξενία Δοβρά 2024» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2024 στην φιλόξενη Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά για τα παιδιά και τους νέους της Μητροπόλεως..

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος μίλησε για τον Όσιο Γερβάσιο Παρασκευόπουλο και την προσφορά του στα κατηχητικά και στην Εκκλησία.

Τέλος ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο που αποδέχθηκε την πρόσκληση και μίλησε για τον πνευματικό του πατέρα, Όσιο Γεράσιμο τον Υμνογράφο – Μικραγιαννανίτη και για την σχέση του με τους νέους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69