tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχαιρετισμός παλαιών - υποδοχή νέων δικηγόρων στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας (φωτογραφίες)

Τον προστάτη του Δικαστικού Σώματος τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας.

Κατά την ημέρα της εορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης που τιμάται στις 3 Οκτωβρίου κάθε έτους και με αφορμή την έναρξη έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Δικηγορικός Σύλλογος διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου, «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», παρουσία δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών υπαλλήλων & επιμελητών, εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης (αντιδήμαρχος Α. Τσαχουρίδης), εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας (Χ. Κουτσαντάς, Ι Μεραρχία Πεζικού και Πύραρχος Α. Κουβακάς) και της εκκλησιαστικής αρχής.

Τον αγιασμό τέλεσε το Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αθηναγόρας Μπίρδας, ο αρχιμανδρίτης Ιωσήφ Μανιόπουλος και ο ιεροδιάκονος Γεώργιος.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Στέργιος Σουροβίκης αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Διονυσίου, που διετέλεσε μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου και ήταν ένας από τους πρώτους Αθηναίους που πίστεψαν στον Χριστό.

Ακολούθησε η τελετή απονομής τιμητικών πλακετών στους αποχωρούντες δικηγόρους και αναμνηστικών στους νεοδιορισθέντες δικηγόρους.

Αποχώρησαν οι: Μαργαρίτη Αικατερίνη, Τάκη Βασιλική, Ιωαννίδης Αλέξανδρος και Δαβόρας Δημοσθένης.

Στον δικηγορικό σύλλογο εισήλθαν οι: Τζίμπουλας Νικόλαος, Σημανίκα Αρετή, Ζλατάνος Νικόλαος, Μουρτζίλα Χρυσούλα, Τσιοχάρης Κωνσταντίνος, Βασιλειάδης Γεώργιος.

Στη συνέχεια ο νέος δικηγόρος Νικόλαος Τζίμπουλας ανάπτυξε το θέμα «Η Συνθήκη της Λωζάνης».

Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση.

Νωρίτερα της ίδιας ημέρας τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών, στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69