tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ Δημου Βέροιας (φωτογραφίες)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας, παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής και περιφερειακής αρχής, φίλων, εθελοντών, πολιτευτών, παιδιών και εκπαιδευτικών του Κέντρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμωνας, ο οποίος απηύθυνε πατρικές ευχές στα παιδιά, τους γονείς και τους υπευθύνους του Κέντρου. 

«Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν, για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη στήριξη που ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε. Ο Θεός να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το ήθος και την αξιοπρέπειά μας για να μπορούμε να είμαστε πάντα περήφανοι για το έργο μας. Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τη σύζυγό του Όλγα, τους Αντιδημάρχους Βασίλη Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, Λάζαρο Ασλανίδη, Γεωργία Μπατσαρά, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Ηλία Πλιογκα, την πρ. Δήμαρχο Χαρά Ουσουλτζόγλου, τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑ κ. Κώστα Ρίζο, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αθηνά Τσιπουρίδου, την κ. Λίνα Τουπεκτσή, από τη Διεύθυνση Υγείας την κ. Σοφία Καραμελίδου και την κ. Δήμητρα Τσίτσα, από τον Έρασμο την πρόεδρο κ. Γιούλη Φωστηροπούλου, τον κ. Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, τον κ. Νίκο Τσαμήτρο, τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βέροιας κ. Δημήτρη Πύρινο, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Σαμανίδη, την φίλη Ευγενία Κόγια, τους καλούς μας φίλους Κωνσταντίνα και Πρόδρομο Χατζόγλου και Τάκη Κόγια, τον πλαστικό χειρουργό κ. Μίλτο Σαρηγιαννίδη και τέλος τις εθελόντριές μας κ. Ιφιγένεια Βασιλειάδου, κ. Μαρίνα Ρωσσάκη, κ. Θωμαή Στιόκα, κ. Μαρία Ζεμπερίδου και στα καλλιτεχνικά τη Μουσικό κ. Ελένη Αναγνώστου και την Χορογράφο κ. Μελίνα Παπαδοπούλου που πάντα είναι αρωγοί των προσπαθειών μας», ανέφερε η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69