tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πνευματικό μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων δικηγόρων τέλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων δικηγόρων τέλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχειρίσεως Περιουσίας Κληροδοτήματος Αναστασίου Κάππου, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Στην ομιλία του, πριν το πνευματικό μνημόσυνο, ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Σουροβίκης έκανε μια αναφορά στους Τρεις Ιεράρχες, ανήμερα τις γιορτής τους. Ακολούθησε η ανάγνωση των ονομάτων των αποβιωσάντων δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων και αμέσως μετά, σε κλίμα συγκίνησης, ένα αφιέρωμα στον αποβιώσαντα πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε χρηματικό έπαθλο, από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδη στον απόφοιτο Λυκείου της Βέροιας που πρώτευσε στη σχολική περίοδο 2021-2022, τον Χρήστο Καλημάνη.

Τέλος πραγματοποιήθηκε ομιλία από το δικηγόρο Αντώνιο Μπιδέρη, με θέμα : «Έγκλημα στο σχολείο. Ανήλικοι δράστες... αδρανείς ενήλικες». Αυτό που τόνισε ιδιαίτερα ο κ. Μπιδέρης είναι ότι η πολιτεία έχει απαίτηση από έναν νεαρό που ενηλικιώνεται στα 18 να γνωρίζει τους νόμους ενώ στο σχολείο δεν τους έχει διδάξει. Επίσης ανέφερε ότι στην παραβατικότητα των ανηλίκων συναντά κανείς με μεγαλύτερη συχνότητα το μπούλινγκ και την εκδικητική πορνογραφία.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69