tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με στόχο την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, προβλήθηκε στην Βέροια το ντοκιμαντέρ «Femicidio» (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ταινία – ντοκιμαντέρ «Femicidio», με θέμα τη γυναικοκτονία, της Βεροιώτισσας σκηνοθέτιδος της παραγωγής Νίνας – Μαρίας Πασχαλίδου, παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό την Τετάρτη στον Χώρο Τεχνών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Έρασμο, με αφορμή την άνοδο των κρουσμάτων βίας στην κοινωνία.

Στο βίντεο προβάλονται μαρτυρίες γυναικών, στην Ιταλία, που έπεσαν θύματα έμφυλης βίας (κάποιες τραυματίστηκαν σοβαρά και κάποιες άλλες έχασαν την ζωή τους).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Παντελεήμων, οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Τσαχουρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη, Νίκη Καρατζιούλα κ.α.

Χαιρετισμό πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ απηύθυνε η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Αντιδήμαρχος Συρμούλα Τζήμα (δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε).

Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν, μέσα από την προβολή της ταινίας, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις μελωδίες της Χορωδίας του Π.Μ.Σ. «Αιγές Βεργίνα» και της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69