tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι να κάνετε πριν συζήσετε με τον σύντροφό σας

Αν είστε σε σχέση η οποία πηγαίνει καλά, ίσως να θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Μην βιάζεστε όμως! Πριν αποφασίσετε να συζήσετε με την σχέση σας, βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει τα παρακάτω πράγματα.

Πάρτε την απόφαση σοβαρά

Μπορεί να είναι δελεαστικό το να συγκατοικήσετε, είτε επειδή αυτό κάνουν όλα τα ζευγάρια είτε για διάφορους πρακτικούς λόγους.

Ανεξάρτητα από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να πάρετε συνειδητά την απόφαση, ότι το να συζήσετε είναι το σωστό επόμενο βήμα για την σχέση σας.

Θεμιτό είναι να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση, στην οποία θα αναλύσετε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να συγκατοικήσετε, τα θετικά και τα αρνητικά που θα προκύψουν και τα σχετικά

Το συμπέρασμα είναι, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε έτοιμοι, οικονομικά και ψυχικά, να ενώσετε τις ζωές σας με το άλλο άτομο.

Βρείτε που θα συγκατοικήσετε

Πολλά ζευγάρια, αποφασίζουν να μετακομίσουν ο ένας στο σπίτι ή στο διαμέρισμα του άλλου.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο, σκεφτείτε καλά πιο σπίτι θέλετε να επιλέξετε. Μην προσπαθήσετε να επιμείνετε να διαλέξετε το δικό σας σπίτι, απλώς γιατί το έχετε συνηθίσει, αλλά υπολογίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε σπιτιού.

Λάβετε υπόψιν ποιο σπίτι είναι πιο μεγάλο, ποιο έχει καλύτερη θέα, ποιο είναι πιο κοντά στις διάφορες δουλειές σας και τα λοιπά.

Μπορείτε επίσης, να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Θα βρείτε πολύ εύκολα αγγελίες, αν γράψετε για παράδειγμα στο διαδίκτυο “πωλήσεις κατοικιών Ελληνικό” ή  “πωλήσεις κατοικιών Ανάβυσσος” και ούτω καθεξής.

Μιλήστε για τις δουλειές του σπιτιού

Οι δουλειές του σπιτιού, είναι ένα θέμα που προκαλεί καβγάδες σε μια σχέση και είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα πριν συζήσετε.

Μία καλή ιδέα, είναι να χωρίσετε τις δουλειές του σπιτιού. Γίνεται δηλαδή ένας από εσάς να πλένει τα πιάτα, να ξεσκονίζει, να σφουγγαρίζει και να πηγαίνει τον σκύλο βόλτα, ενώ ο άλλος μπορεί να ποτίζει τα λουλούδια, να μαγειρεύει και να πλένει τα ρούχα.

Γίνεται επίσης, ο καθένας από εσάς να είναι υπεύθυνος για τα δικά του πράγματα. Δηλαδή ο καθένας να πλένει τα δικά του ρούχα και τα δικά του ποτήρια, να καθαρίζει τα δωμάτια του σπιτιού που χρησιμοποιεί περισσότερο από τον άλλον και ούτω καθεξής.

Με το να κάνετε τέτοιους σαφείς διαχωρισμούς από την αρχή, θα αποφύγετε πολλούς τσακωμούς και καυγάδες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69