tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις θέσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας

Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας» ενημερώνει  τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2022 για τις τέσσερις θέσεις ΙΔΟΧ των κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ/Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και ΔΕ/Μαγείρων, ότι:

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 23-11-2022 ημέρα Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 02-12-2022,η οποία και θα είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) Στην υπηρεσία μας στην διεύθυνση Μητροπόλεως 9 ή στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.kkpnaoussas.gr),

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Ενημερωτική Πύλη - ΜετάβασηàΠολίτες àΈντυπα - Διαδικασίες àΔιαγωνισμών Φορέων àΟρ. Χρόνου ΣΟΧ,

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Ενημερωτική Πύλη - ΜετάβασηàΠολίτες àΈντυπα –Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων àΟρ. Χρόνου ΣΟΧ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, εντυπο ασεπΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕκαι να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά:

Α) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,

Β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας», Α. Κοκκίνου 19, Τ.Κ. 59200, Νάουσα Νομού Ημαθίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κας Ματάτη Ανδρονίκης (τηλ. επικοινωνίας: 2332025600).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69