tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος ταυτόχρονος θηλασμός στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροια - Ημαθία", μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, συμμετείχε στον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Σήμερα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όλες οι θηλάζουσες από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, ενώθηκαν με έναν κοινό σκοπό, τη διάδοση του θηλασμού και της ανταλλαγή πληροφοριών «από μητέρα προς μητέρα».

Παρά τον συννεφιασμένο καιρό και την επικείμενη καταιγίδα, μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι, συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν σε αυτήν τη σπουδαία γιορτή της ζωής, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση και ενθάρρυνση του μητρικού θηλασμού.

Στην πλατεία Ελιάς όπου έγινε η εκδήλωση, στις 12 το μεσημέρι καταμετρήθηκαν 15 μητέρες που θήλασαν δημόσια τα παιδιά τους, διεκδικώντας το δικαίωμα στον ελεύθερο και ανεμπόδιστο θηλασμό σε δημόσιους χώρους, μεταφέροντας το μήνυμα  "Θηλάζω οποτεδήποτε, οπουδήποτε".

Μοιράστηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό, εγγράφηκαν νέα μέλη στην Ομάδα, υπήρχαν κεράσματα για όλους και τα παιδιά ζωγράφισαν εικόνες με θηλάζουσες μητέρες, υπό την μουσική υπόκρουση παιδικών τραγουδιών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την δήλωση μιας εκ των τεσσάρων διαχειριστριών της Ομάδας Εθελοντών Υποστήριξης Θηλασμού & Μητρότητας Βέροιας, της Αναπληρώτριας Εκπαιδευτικού Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δήμητρας Αποστόλου:

View this gallery on Flickr

Περισσότερες πληροφορίες για Ομάδα στα παρακάτω link:

https://www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos/

https://www.facebook.com/100064331335728/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

@thilazo

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69