tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τριάντα χιλιάδες ευρώ ενίσχυσε τα Παιδιά της Άνοιξης ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ευστάθιος Χωραφάς" Πατρίδας

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η προσπάθεια ενίσχυσης των Παιδιών της Άνοιξης από τον Σύλλογο "Ευστάθιος Χωραφάς" Πατρίδας. Η συναυλία Κουρκούλη - Κελεκίδου συγκέντρωσε πολύ κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Σήμερα ο σύλλογος της Πατρίδας παρέδωσε το ποσό των 32.140€ που συγκεντρώθηκε από την συναυλία.

307339306 5426933434092632 1107786987630264316 n

Σε ανακοίνωσή τους τα "Παιδιά της Άνοιξης" αναφέρουν:

"Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας, 32.140 ευρώ... Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ όλους. Τον διοργανωτή μας, τους πολυάριθμους χορηγούς, τους αεικίνητους εθελοντές μας και πάνω από όλα εσάς που παρευρεθήκατε εκεί και γίναμε όλοι μαζί μια αγκαλιά.

Για εμάς όμως αυτή η εκδήλωση ήταν και κάτι πολύ περισσότερο… ήταν η συνύπαρξη σας με τα παιδιά μας, ήρθατε κατάματα με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ... και αυτός είναι ο στόχος μας… μια αγκαλιά πέρα και έξω από κάθε διάκριση.

Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα γίνει η τοποθέτηση των επιχρισμάτων (τα σοβατίσματα) του υπό ανέγερση Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν τα κουφώματα του κτιρίου (μια δωρεά της εταιρείας EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.).

Σας είμαστε ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνετε στο έργο μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69