tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ”Φλόγα της Αγάπης” άναψε στο Φράγμα Αλιάκμονα (φωτογραφίες, βίντεο)

Στα πλαίσια της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών άναψε η «Φλόγα της Αγάπης» στο Φράγμα Αλιάκμονα.

Το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοδών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» διοργάνωσε λαμπαδηδρομία, με τη συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών, μελών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, μικρών και μεγάλων παιδιών.

Η «Φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη» ξεκίνησε την πορεία της στον γύρο της λίμνης από τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές». Ακολούθησε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «η Καλλιθέα», ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νησίου Ημαθίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοδών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» και τέλος την φλόγα πήρε η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια του Νομού μας Σοφία Υφαντίδου, που άναψε τον βωμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του ΣΕΑ «η Αγάπη» Ευτυχία Καδόγλου και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) Θεολόγος Ζώτος.

Αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και αναμνηστικά κύπελλα στους εκπροσώπους τον συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Αναμνηστικό απονεμήθηκε στους: Τομπουλίδη Νίκο – Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, Τοπαλίδη Κώστα «Καλλιθέα», Χρήστο Γεωργιάδη – «Βαρασός, Παναγιώτη Πατρίκα –Νησί, Βιβή Γκουντή Δουλγέρογλου – Περιφερειακό Τμήμα Βέροιας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνη Ιατρόπουλο – Όραμα Ελπίδας, Τριαντάφυλλο Καραντουμάνη – ΔΕΗ Αλιάκμονα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών / Αιμοποιητικών Κυττάρων Ημαθίας – Όραμα Ελπίδας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παράστημα Βέροιας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες διατέθηκαν ντόνατς, τσουρεκάκια, χυμοί, νερό, μπουζάκια με μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και καπέλα.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69