tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία το Τριήμερο Κυριών του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022»

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και επισκέφθηκε τις κυρίες που φιλοξενούνται στο Τριήμερο Κυριών του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022», το οποίο προσφέρει εντελώς δωρεάν η Μητρόπολη στις κυρίες που συμμετείχαν στους κύκλους μελέτης Αγίας Γραφής των ενοριών της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε την τράπεζα και μίλησε συγκινημένος για τη Μικρασιατική καταστροφή, αναφερόμενος στα βιώματα και τις αναμνήσεις των μακαριστών γονέων του, οι οποίοι έζησαν ως παιδιά τον βίαιο ξεριζωμό. 

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που έχει η ευκαιρία που δίδει η τοπική μας Εκκλησία με τη «Φιλοξενία Δοβρά 2022» τόσο στις κυρίες, όσο και στους νέους και στις νέες της Μητροπόλεως μας τον περασμένο Ιούλιο, για να ωφεληθούν πνευματικά κάτω από τη σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Ακόμη, ο Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2022» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και προς όσους κοπίασαν για την άρτια διοργάνωση και προετοιμασία των εγκαταστάσεων, καθώς και προς τον υπεύθυνο του Τριημέρου Κυριών Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Παπαθεοδώρου και την Πρεσβυτέρα Κλεοπάτρα Φώτη.

Τέλος, παρουσιάστηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικό δρώμενο και τραγούδια αφιερωμένα στην επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή, στην οποία είναι αφιερωμένη η «Φιλοξενία Δοβρά 2022» φέροντας ως τίτλο της: «Γη της Μικρασίας, Γη Ελληνική». Συμμετείχαν μέλη της νεανικής χορωδίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας υπό τη διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή και εθελοντές συνεργάτες του ποιμαντικού έργου της Μητροπόλεως μας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69