tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο ΚΕΜΑΕΔ Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας.

Η τελετή έγινε το πρωί της Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής, πολιτικής και αστυνομικής αρχής, φίλων, εθελοντών, παιδιών και εκπαιδευτικών του Κέντρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμωνας, ο οποίος ευχήθηκε ευλογημένη και εποικοδομητική χρονιά, με τη χάρη του Θεού. Στην τελετή συμμετείχε και ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Χαλετζής από την ενορία Αγίου Γεωργίου Βεροίας.

Η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην επίσημη πρώτη μέρα λειτουργίας του Κέντρου.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης που δήλωσαν την πρόθεση τους για συνεχή στήριξη στο έργο του Κέντρου. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη η Σοφία Καραμελίδου από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Τέλος η συγγραφέας Γιώτα Φωτιάδου - Μπαλαφούτη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς η ίδια έκανε δωρεά το βιβλίο της με τίτλο «Η Προσφυγιά με τα πολλά τα πρόσωπα» στο ΚΕΜΑΕΔ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου.

Μετά τον αγιασμό οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν από τον πλούσιο με εδέσματα μπουφέ.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι: ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η πρώην Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Διευθυντής Τροχαίας Ιωσήφ Παρούτογλου, ο πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Πυρινός, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευθυμία Γώτη, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου, η πρόεδρος του Ομίλου Απόρου Παιδιού Καίτη Γαλλίκα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου, η πρόεδρος Έλλη Μάλαμα και η έφορος Στέλλα Λέκκα από το Λύκειο Ελληνίδων Βέροις, οι εκπρόσωποι του Βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα Ελένη Ντόντη και  Βάσω Καραγκιόζογλου, η διευθύντρια του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Δέσποινα Γεωργιτζίκη και η καθηγήτρια Παρασκευή Παρτσιοπούλου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ Αθηνά Τζιούρζια, οι επιχειρηματίες και φίλοι του Κέντρου Λίνα Τουπεκτσή, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Ολυμπία Γκασνάκη, Δημήτρης Κόγιας, Νίκος Αντωνιάδης, Γιάννης Χασιώτης, Πρόδρομος Χατζόγλου, οι εθελόντριες του Κέντρου Ελένη Αναγνώστου, μουσικός και Μελίνα Παπαδοπούλου, καθ. χορού, ο πολιτευτής Βασίλης Κοττίδης, μέλη του ΔΣ του ΚΕΜΑΕΔ, εκπαιδευτές κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69