tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παύλεια: Ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών με θέμα: «Η δύναμη της προσευχής στην αντιμετώπιση των κρίσεων»

Το Σάββατο 4 Ιουνίου το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου αποθησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης».

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, ενώ στο τέλος τελέστηκε μνημόσυνο για την κατά σάρκα μητέρα του Μητροπολίτου, μακαριστή Βασιλεία Καλπακίδου, η οποία εκοιμήθη στις 4 Ιουνίου του 2004.

Στο πλαίσιο της 4ης Ιατρικής Εβδομάδος προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού και των ΚΗ’ Παυλείων, ακολούθησε στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ η καθιερωμένη ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών που φέτος είχε ως θέμα «Η δύναμη της προσευχής στην αντιμετώπιση των κρίσεων».

Στην αρχή της Ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν οι πρεσβυτέρες και οι μητέρες των αγάμων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Σαββίδης, Υπεύθυνος του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απηύθυνε τον πατρικό του χαιρετισμό.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η Πρεσβυτέρα Αικατερίνη Αγγελίδου, η οποία μίλησε με θέμα: «Η συμβολή της προσευχής στην αντιμετώπιση των κρίσεων της οικογένειας».

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο  Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Θεομητορικές συμβουλές για τις οικογενειακές κρίσεις».

Τέλος, ο Μητροπολίτης απένειμε τα αναμνηστικά των «ΚΗ´ Παυλείων» στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους. 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με γεύμα, το οποίο παρέθεσε η φιλόξενη ενορία της Παναγίας σε όλους τους συμμετέχοντες.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69