tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«4η Ιατρική Εβδομάδα»: Ιατρική Εσπερίδα για θέματα οφθαλμολογίας

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου το απόγευμα, στο πλαίσιο της «4ης Ιατρικής Εβδομάδος» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Θαυματουργού Αγίου Λουκά από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Εν συνεχεία, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός με τη συμμετοχή του κλήρου της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής, ενώ ακολούθησε εντός του Ιερού Ναού ιατρική εσπερίδα για θέματα οφθαλμολογίας.

Στην αρχή ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας και προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος προλόγισε και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απηύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισε τον προσκεκλημένο ομιλητή.

Κεντρικός ομιλητής της εσπερίδος ήταν ο κ. Γεώργιος Σιδηρόπουλος MD, FEBOphth Xειρουργός Oφθαλμίατρος, ο οποίος μίλησε για ασθένειες του ματιού, όπως το γλαύκωμα και τον κερατόκωνο και αναφέρθηκε τόσο στην θεραπεία όσο και στην πρόληψη. 

Τέλος, ο Μητροπολίτης απένειμε τα αναμνηστικά των «ΚΗ´ Παυλείων» στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους. 

Η «4η Ιατρική Εβδομάδα» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, την οποία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις μας με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη και αποτελεί μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στις κατά τόπους Αρχιερατικές Περιφέρεις με σκοπό την ενημέρωση από εκλεκτούς ομιλητές για ιατρικά θέματα.

Η «4η Ιατρική Εβδομάδα» πραγματοποιείται με τη συμβολή και συμμετοχή των Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού Συλλόγων Ημαθίας και των Περιφερειακών Τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της επαρχία μας. 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69