tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά στον Διαβατό και ιατρική ενημέρωση για θέματα υπογεννητικότητας και οικογένειας

Το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της «4ης Ιατρικής Εβδομάδος» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Θαυματουργού Αγίου Λουκά από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Διαβατό Ημαθίας.

Στη συνέχεια τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος κι ακολούθησε ιατρική ενημέρωση για θέματα υπογεννητικότητας και οικογένειας.

Ο Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Dr Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος MD, Ph.D ανέπτυξε το θέμα «Υπογεννητικότητα και Οικογένεια» (δείτε εδώ περισσότερα) και η Ψυχολόγος Αικατερίνη Πασχούλα ανέπτυξε το θέμα «Υπογεννητικότητα και Ψυχολογία της Οικογένειας». Η κα Πασχούλα έδωσε τον ορισμό, αναφέρθηκε στα κίνητρα που έχουν οι άνθρωποι για την απόκτηση παιδιών, ποιες είναι οι ψυχολογικές αντιδράσεις προς την υπογονιμότητα, τα στάδια που βιώνονται κατά τη διαδικασίες του πένθους της υπογονιμότητας, τις συναισθηματικές δυσκολίες, καθώς και στον ρόλο που παίζει ο περίγυρος του ζευγαριού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Λάζαρος Μουρατίδης ανέφερε στους ευσεβείς συμπολίτες μας τα βιογραφικά των επιστημόνων.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69