tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένος ο 1ος Αριστοτέλειος Αγώνας Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Αριστοτέλειος Αγώνας Σκακιού της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους.

Σχεδόν 100 αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών και βαθμίδων, από πολλές περιοχές τις Ελλάδας κατέφτασαν από νωρίς στον χώρο όπου ο μέγιστος των φιλοσόφων, ο Αριστοτέλης, δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο, προκειμένου να λάβουν μέρος στο νέο αυτό θεσμό. Σε έναν αγώνα επτά γύρων όλοι και όλες αγωνίστηκαν με τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ παράλληλα οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής Αριστοτέλους και σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης της Νάουσας, ενώ γνώρισαν από κοντά και την ποικιλία Ξινόμαυρο μέσω οργανωμένων επισκέψεων στον οινοποιητικό συνεταιρισμό ΒΑΕΝΙ.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξαν ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Καρανικόλας, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φανιάδης και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Κε.Δυ.Μ. κ. Θεοφυλακτίδης. Την γενική επιμέλεια του αγώνα έφερε ο διδάσκων του τμήματος σκακιού της Λέσχης κ. Μπίτζιος, ενώ επικεφαλής διαιτητής ήταν ο κ. Γεροντόπουλος.

Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, όπου στην γενική κατάταξη 1ος αναδείχθηκε ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης, 2ος ο Γαλόπουλος Νικόλαος και 3ος ο Βαρδάκας Γρηγόρης, ενώ ακολούθησαν οι απονομές ανά κατηγορία. Τα πλήρη αποτελέσματα βρίσκονται στο σύνδεσμο: https://bit.ly/1os_Aristoteleios_results

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69