tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ηλεκτρονική υπηρεσία αίτησης έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης

Τέθηκε σε λειτουργία την 10 Σεπ 19 ηλεκτρονική Υπηρεσία Αίτησης Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης (ΠΣΚ) μέσω του διαδικτυακού τόπου του Νομικού Σώματος www.stratologia.gr .

Η ταυτοποίηση των στοιχείων του αιτούντος γίνεται με χρήση κωδικών taxisnet. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί την έκδοση διαφοροποιημένου κατά περίπτωση ΠΣΚ επιλέγοντας ανάλογα από τα παρακάτω πεδία:

α. Πλήρες (ΝΑΙ/ΟΧΙ): Αν στο ΠΣΚ θα αναγραφούν όλες οι στρατολογικές μεταβολές ή μόνο οι απολύτως αναγκαίες για την αποτύπωση της στρατολογικής του κατάστασης.

β. Σωματική Ικανότητα (ΝΑΙ/ΟΧΙ): Στην περίπτωση που επιλέγει πλήρες πιστοποιητικό αν θα αναγράφουν ή όχι οι μεταβολές που σχετίζονται με την κρίση της σωματικής ικανότητας.

Η παραλαβή του εκδοθέντος ΠΣΚ υλοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής θυρίδας του αιτούντος η οποία δημιουργείται μετά την υποβολή του αιτήματος στο διαδικτυακό τόπο του Νομικού Σώματος www.stratologia,gr.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα ή επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα ΚΕΠ.

Για να εισέλθετε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία πατήστε ΕΔΩ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69