tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου: Τους υποψηφίους συμβούλους του παρουσίασε ο Γιώργος Χατζόγλου (φωτογραφίες, βίντεο)

Τους υποψηφίους δικηγόρους για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου που στηρίζουν την υποψηφιότητα του παρουσίασε ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Χατζόγλου.

Στην κίνησή του μετέχουν οι:

Σοφία Ζεμπέκη, Στέφανος Καλιάνης, Κώστας Καπανίδης, Νίκος Λιάπης, Νίκος Παπαγιάννης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Μαρία Φάκα, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Νίκος Τριανταφυλλίδης και Μιρέλα Ορταντζόγλου.

"Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα με αγάπη, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά. Δεν αποβλέπουμε στην εξουσία, δεν διακατεχόμαστε από ματαιοδοξία, δεν έχουμε κανένα αίσθημα εκπλήρωσης ανεκπλήρωτων φιλοδοξιών" τόνισε ο επικεφαλής της κίνησης Γιώργος Χατζόγλου και πρόσθεσε:

"Την απόφασή μας αυτή, την επέβαλαν τα προβλήματα του κλάδου μας και την επαγγελματικής μας καθημερινότητας. Έχουμε σκέψεις, όραμα και πρόγραμμα αλλά θέλουμε να ακούσουμε και άλλα και διαφορετικά. Ο δογματισμός είναι ξένος προς το πνεύμα της ομάδας μας. Το αλάθητο το διεκδικούν μόνο οι επικίνδυνοι. Η ομάδα μας εκτός από την ψήφο των συναδέλφων μας, ζητά και την ενεργή συμπαράστασή τους και μετά από αυτές. Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων στα δρώμενα του συλλόγου".

Όπως είπε ο κ. Χατζόγλου η κίνηση δεν έχει όνομα ούτε ταμπέλες."Εμείς έχουμε τα ονόματά μας. Κάποιοι άλλοι, λόγω των πολιτικών τους καταβολών μπερδεύτηκαν" τόνισε.

Απαντώνας σε ερωτήσεις, ο κ. Χατζόγλου σημείωσε ότι πίσω από την κίνηση δεν βρίσκονται πολιτικά - βουλευτικά γραφεία. Ξεκαθάρισε όμως ότι κάθε στήριξη είναι δεκτή χωρίς όμως να δημιουργεί εξαρτήσεις.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69