tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

Ξεκίνησε η χρονιά στο 5ο Σύστημα Προσκόπων

Με αισιοδοξία, πολύ όρεξη για παιχνίδι, με άφθονη προσκοπική περιπέτεια και φυσικά με τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ξεκίνησε τη νέα προσκοπική χρονιά 2021-2022 το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. 

Η 5η Αγέλη Λυκοπούλων πραγματοποίησε ήδη 3 εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις με κύριο στόχο την γνωριμία των παιδιών με παραδοσιακές γειτονιές της πόλης και παιχνίδια παλαιότερων εποχών. Έτσι λοιπόν τα Λυκόπουλα είχανε την ευκαιρία να αναβιώσουν τα παλιά παιχνίδια της «γειτονιάς» στις συνοικίες της Κυρριώτισσας και της Μπαρμπούτας και να διασκεδάσουν με παιχνίδια όπως κουτσό, μήλα, κρυφτό και πολλά ακόμα άγνωστα στα νέα παιδιά παιχνίδια αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο την δημιουργικότητα και την φαντασία τους και μαθαίνοντας παράλληλα την ομαδικότητα μέσα από το παιχνίδι. 

Η 5η Ομάδα Προσκόπων το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποίησε την πρώτη της διήμερη εκδρομή για τη νέα χρονιά στο Κομνήνιο. Ακολουθώντας πίστα όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού και έχοντας δείξει τα αρνητικα αποτέλεσμα των self /rapid test μας, μαζέψανε τα πράγματα τους και όλη την θετική ενέργεια και ξεκίνησαν  μια εξόρμηση η οποία σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. Το πρόγραμμα είχε αρκετές αθλοπαιδιές, ζωηρά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιοτήτων κλπ. Έτσι αφού παίξανε και τρέξαμε στο τέλος της πρώτης ημέρας ακολούθησε ένα ενωμοτιακό μαγείρεμα όπου οι ενωμοτίες συνεργάστηκαν άψογα και έφτιαξαν το βραδινό για όλα τα μέλη της εκδρομής. Έπειτα ακολούθησε ένα βραδινό παιχνίδι όπου η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με το Επιτελείο της εκδρομής και τα μέλη του δικτύου του Συστήματός...όπου διαγωνίστηκαν στην παντομίμα, στο γνωστό παιχνίδι "κάνε μου λιγάκι ντου", στο πες το με μια λέξη και σε ένα παιχνίδι παραλλαγή του επιτραπέζιου ταμπού... Έτσι παίζοντας γύρω από την φωτιά και τραγουδώντας Προσκοπικά τραγούδια στην κιθάρα τελείωσε όμορφα η βραδιά... Ή έτσι πίστευαν τουλάχιστον οι πρόσκοποι... Ένας τσακωμός, μια απαγωγή και 2 γράμματα ήταν τα σημάδια που δόθηκαν στα παιδιά για να καταλάβουν ότι ξεκινούσε ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια.. Το νυχτερινό!!! Η επόμενη μέρα είχε μια μικρή πορεία μέσα στο χωριό, αρκετό παιχνίδι, ομαδικό μαγείρεμα και τέλος μια δράση προσφοράς στο χώρο. 

Το 5ο Προσκοπικό Δίκτυο ξεκίνησε την καινούργια χρονιά με την πραγματοποίηση μιας διήμερης εκδρομής, στο κοντινό Κομνήνιο το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου. Κατά το διήμερο αυτό πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ολομέλεια του τμήματος, μια Ολομέλεια γνωριμίας αλλά και προγραμματισμού δράσεων. Τα μέλη του ΠΔ είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την φύση, να εξασκήσουν τις Προσκοπικές τους γνώσεις, να διασκεδάσουν σαν μικρά παιδιά και να έρθουν σε επαφή με τα άλογα κάνοντας μάθημα ιππασίας στο ράντσο με άλογα Argy's Art Saddles and Tack. 

«Εάν ενδιαφέρεστε τα παιδιά σας να έρθουν σε αυτή την μεγάλη παρέα». Η εστία του 5ου Συστήματος Ποσκόπων βρίσκεται στην οδό Γοργοποτάμου 7 & Κολοκοτρώνη γωνία (Περιοχή Ωρολογίου έναντι πλαϊνής εισόδου πρώην Δημοτικού Τσαλέρα).

Οι ώρες συγκεντρώσεων των τμημάτων είναι κάθε Σάββατο:

• Η Αγέλη Λυκοπούλων (7-11 ετών) στις 11:30-13:00πμ.

• Η Ομάδα Προσκόπων (11-15 ετών) στις 17:30-19:00μμ.

• Η Κοινότητα Ανιχνευτών (15-18 ετών) στις 19:00-20:00μμ.

• Το Προσκοπικό Δίκτυο (ενήλικα μέλη 18-26 ετών) κατόπιν συνεννόησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942434179. 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

Ψητοπωλείο

sidiropoulos

studio 69