tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας: Δράσεις για την ολοκλήρωση της Προσκοπικής χρονιάς

Από τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Οι δράσεις για την Προσκοπική χρονιά που μας πέρασε 2013-2014 ολοκληρώθηκαν με τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου στην έδρα των Προσκόπων. Τα παιχνίδια που είχαν σχέση με το νερό και τις σαπουνάδες, τα νεροπίστολα και τιςνερόφουσκες, η παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού των δράσεων και το μπάρμπεκιου,έφεραν τα παιδιά πιο κοντά στο καλοκαίρι που το περίμεναν ανυπόμονα μετά από μια δύσκολη αλλά και ευχάριστη χρονιά.

Οι Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας προσπάθησαν να τηρήσουν τους παιδαγωγικούς στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της χρόνιας, που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αντλούν ιδέες από τους 5 τομείς ενδιαφερόντων και τα 6 πεδία ενασχόλησης που έχει η Προσκοπική πρόοδος. Οι τομείς ενδιαφερόντων που τηρούν τα τμήματα με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου αναφορικά είναι: η πνευματική καλλιέργεια, η υπαίθρια ζωή, η σωματική αγωγή , οι τεχνικές δεξιότητες και η κοινωνική συνεργασία. Για παιδιά λυκείου και νέους τα πεδία ενασχόλησης είναι: η ανίχνευση φύσης, η κοινωνική αλληλεγγύη και η συμμετοχή, η αγωγή και η δημοκρατία, ο πολιτισμός και η δημιουργία, η ποιότητα ζωής και η σταδιοδρομία.

Σε αυτό το σημείο όλα τα ενήλικα στελέχη του ΣΕΠ, που αποστολή τους είναι να δείχνουν ως εθελοντές την αφοσίωσή τους στον Προσκοπισμό,αφιερώνοντας χρόνο για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του Προσκοπικού προγράμματος,θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συντελεστές που τους υποστήριξαν σε αυτή την χρονιά και πολύ περισσότερο τους γονείς που τουςεμπιστεύτηκαν την απασχόληση των παιδιών τους κάθε Σάββατο από τοΣεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο.

Επειδή για τους Προσκόπους κάθε τέλος είναι και μια αρχή, ραντεβού στις κατασκηνώσεις και τις μεγάλες δράσεις του καλοκαιριού».
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69