tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μία ακόμα πετυχημένη πεζοπορία στο Βέρμιο από τον Κένταυρο Νάουσας

Μία ακόμα πετυχημένη πεζοπορία χαμηλής δυσκολίας, τόσο για οικογένειες και παιδιά αλλά και για όποιον ήθελε να πεζοπορήσει μαζί με τον Αθλητικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ, έγινε την Κυριακή 30 Μάϊου.

Η πεζοπορία - εκδρομή εντάσσεται στις δραστηριότητες του συλλόγου με σκοπό την εξοικείωση του κόσμου με το βουνό και το φυσικό περιβάλλον αλλά και τον αθλητισμό στο πρόγραμμα " Martial arts and Nature" .

Γονείς , παιδιά αλλά και καινούργιοι φίλοι έκαναν μία πεζοπορία με όμορφες εικόνες ξεκινώντας από την Κουτσούφλιανη μέσω μονοπατιού , πέρασαν από τον Κούτουλο και κατέληξαν στο Ποτάμι που έρχεται από το Καραμπουρνάρι. Εκεί όπου οι Μούσες εμπνέονται τραγούδια , εκεί όπου οι Νύμφες κατοικούν , εκεί όπου η ψυχή του ανθρώπου αγαλλιάζει.

Η διαδρομή καλύφθηκε σε 2,30 ώρες και τελείωσε με καφέ , χυμό ή μπύρα και συζήτηση "επι παντός επισθητου" για όσους ακολούθησαν, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Οδηγός της ομάδας ήταν ο προπονητής του συλλόγου και συνοδός βουνού κ. Γεώργιος Καισαρίδης.

Ο σύλλογος πεζοπορεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα , κρατά αποστάσεις και τηρεί τα πρωτόκολλα με μικρές ολιγομελείς ομάδες.

Η Επόμενη πεζοπορία θα γίνει μαζί με τον Α.Σ.Κ.Α. Αλεξάνδρειας την Κυριακή 13 Ιουνίου στις Βάθρες , στην Γαλαρία και στο Γουρνόσοβο , και απευθύνεται σε όλους. Για πληροφορίες κ. Γιώργος τηλ. 6948516659.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69