Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Διαδραστικό Εργαστήρι Έκφρασης της 3ης ηλικίας στον Έρασμο

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσους ηλικιωμένους συμπολίτες μας (γυναίκες και άνδρες) επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «Διαδραστικό Εργαστήρι Έκφρασης της 3ης ηλικίας», δράση που υλοποιείται με δωρεά από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων, μέσω της βελτίωσης της σωματικής, κοινωνικής και συναισθηματικής τους υγείας, σε έναν κύκλο βιωματικών σεμιναρίων 12 συναντήσεων, συναφούς θεματολογίας με τα προβλήματα της 3ης Ηλικίας, με εκφραστικά εργαλεία το ρυθμό, τη μελωδία, την κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό. Με τη λήξη του εργαστηρίου, η εμπειρία των συμμετεχόντων θα διαδραματιστεί μέσα από ένα μουσικό-θεατρικό δρώμενο, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους. Η συγκεκριμένη δράση φιλοδοξεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία αλλά και την εξάσκηση της μνήμης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στα γραφεία του «Έρασμου» (Μ. Αλεξάνδρου 17, Βέροια), στο τηλ. 23310 74073 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-14.000 ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο έως και 11 Ιουνίου 2021.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69