tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκυμοσύνη : υπόθεση υγιεινής διατροφής

Η εγκυμοσύνη είναι μία από τις τρυφερές περιόδους που διανύει μία γυναίκα στη ζωή της και φυσικά δεν λείπουν από αυτή οι λιγούρες για ακαταμάχητα γλυκά και πεντανόστιμες αλμυρές συνταγές.

Ωστόσο, τα αλμυρά ή γλυκά σνακς που αναζητά μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρέπει να διατηρούν τις ισορροπίες ανάμεσα στο υγιεινό και την επιθυμία της εγκυμονούσας, πληρώντας φυσικά την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων που απαιτείται. Υπάρχουν επίσης πολλοί μύθοι για την εγκυμοσύνη, εκ των οποίων οι περισσότεροι θέλουν τις εγκύους να τρώνε ανθυγιεινά ή να τρώνε την ποσότητα φαγητού για δύο άτομα.

Γλυκά σνακς κατά την εγκυμοσύνη

Σοκολάτες, τούρτες και σιροπιαστά γλυκά έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς αποτελούν την τέλεια γλυκιά λιχουδιά για τις εγκύους. Η επιθυμία για γλυκό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προέρχεται από την ανάγκη του οργανισμού να λαμβάνει όλα τα μάκρο και μίκρο θρεπτικά συστατικά όπως είναι υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, φυτικές ίνες κ.ά. Προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποτελεί η υγεία και η σωστή ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και η υγεία καθώς και η διατήρηση του βάρους της γυναίκας. Ωστόσο, η επιθυμία για γλυκό μπορεί να μετατραπεί σε μία υγιεινή υπόθεση ανακαλύπτοντας γλυκά με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή ακόμα και με μαύρη σοκολάτα που σίγουρα ικανοποιούν τη λιγούρα για γλυκό.

Αλμυρά σνακς κατά την εγκυμοσύνη

Αν αναζητάτε περισσότερο αλμυρά σνακς κατά την εγκυμοσύνη, μπορείτε να ανακαλύψτε υγιεινούς συνδυασμούς που θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση κορεσμού και θα εκπληρώσουν την επιθυμία σας για αλμυρό σνακ. Αντικαταστήσετε τα τσιπς από τα ράφια του σούπερ μάρκετ με δικά σας λαχταριστά τσιπς γλυκοπατάτας και απολαύστε τα. Σίγουρα στο διαδίκτυο μπορείτε να ανακαλύψετε υγιεινές συνταγές για αλμυρά σνακς που θα σας δώσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε εσείς και το μωράκι σας.

Υγιεινή Διατροφή κατά την εγκυμοσύνη

Ωστόσο, παρά τις διατροφικές ανησυχίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τις συνεχείς επιθυμίες για γλυκό ή αλμυρό, δεν είναι λίγες οι φορές που αντιθέτως οι μέλλουσες μανούλες ακολουθούν υγιεινή διατροφή και ενημερώνονται από ειδικούς για θέματα διατροφής. Η υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κρίνεται ζωτικής σημασίας, αφού επηρεάζει άμεσα και την υγεία του εμβρύου.

Η ποικιλία τροφίμων είναι σημαντική κατά την εγκυμοσύνη καθώς έτσι εξασφαλίζεται η ισορροπία όλων των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό τόσο για τη γυναίκα όσο και για το έμβρυο. Τα λαχανικά, τα ζυμαρικά και το ψωμί και το κρέας είναι πρωτεύοντες τροφές όπως και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σίγουρα η κάθε γυναίκα θα πρέπει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης αφού χαρακτηρίζεται ως την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή της. Με τις συμβουλές του κατάλληλου γιατρού σχετικά με τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι μέλλουσες μανούλες φροντίζουν αφενός για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού και αφετέρου για την υγεία του και είναι έτοιμες για μία ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη και τρυφερότητα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69