tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του νέου υπερσύγχρονου λεωφορείου του ΚΕΜΑΕΔ – Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες)

Με λίγο κόσμο πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο αγιασμός του νέου υπερσύγχονου λεωφορείου του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου  Βέροιας.

Το νέας τεχνολογίας λεωφορείο για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ) αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο ΚΕΜΑΕΔ. Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο το ΚΕΜΑΕΔ το παραχώρησε στον Δήμο Βέροιας, ο οποίος θα αναλάβει την συντήρησή του, καθώς επίσης θα έχει την υποχρέωση να μεταφέρει καθημερινά τα παιδιά του Κέντρου από και προς αυτό.

Πλέον τα παιδιά του κέντρου θα μετακινούνται με ασφάλεια, ενώ παράλληλα το λεωφορείο θα εξυπηρετήσει κι άλλες ανάγκες εάν προκύψουν κι αφορούν την μεταφορά των παιδιών στις εκάστοτε εκδηλώσεις ή την μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για την επίτευξη αυτής της δωρεάς, ενώ υποσχέθηκε να χορηγήσει κάποια από τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν τα παιδιά.

Η Εθελόντρια Διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου ευχαρίστησε με την σειρά της το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ΔΣ του ιδρύματος, τον Δήμο Βέροιας που αποδέχθηκε την δωρεά, την Αντιπεριφέρεια και τον νομικό σύμβουλο της που βοήθησε στην συμπλήρωση των εντύπων, και τον νομικό σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη που δεν έφυγε από το πλευρό του Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης είπε ότι το μεγάλο κενό της πολιτείας το καλύπτουν με δωρεές πολίτες και σύλλογοι. «Εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε όποιον μας έχει ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους δωρητές και σε όσους βοήθησαν να είναι σήμερα το λεωφορείο εδώ. Θα προσπαθήσουμε αυτό το λεωφορείο να χρησιμοποιηθεί πέρα από το ΚΕΜΑΕΔ και σε άλλες περιπτώσεις, να είναι για την πόλη μας ένα κόσμημα», είπε.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια, η οποία είχε αίσιο τέλος. «Το σύγχρονο όχημα θα εξυπηρετήσει όλα αυτά τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για αγάπη και προσοχή από όλους μας», είπε.

Έπειτα οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ που προσέφερε το ζαχαροπλαστείο Lido.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69