tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: Δωρεάν παραχώρηση της πλατφόρμας electobox σε φορείς του δήμου για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών

Την δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης της υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής  πλατφόρμας  electobox σε φορείς του δήμου για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών δίνει ο Δήμος Η.Π. Νάουσας.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο Δήμος Η.Π. της Νάουσας στέκεται δίπλα στους κατοίκους της πόλης και μεριμνεί για την προστασία της υγείας τους. Ένα από τα προβλήματα που αναγνωρίζουμε είναι η δυσκολία διεξαγωγής των προγραμματισμένων εκλογών πολλών φορέων της πόλης μας, αφού κάτι τέτοιο απαιτεί τον συνωστισμό των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα.

Ο Δήμος δίνει έμπρακτη λύση στο πρόβλημα αυτό, παρέχοντας δωρεάν ψηφιακές κάλπες σε όλους τους φορείς που εδρεύουν στην πόλη και αριθμούν έως και 1.000 μέλη.

Συγκεκριμένα, o Δήμος Νάουσας έχει εξασφαλίσει δωρεάν πρόσβαση για όλους τους φορείς της πόλης στην υπερσύγχρονή πλατφόρμα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, electobox. Το electobox είναι μία πρωτοποριακή ελληνική εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών με την οποία κάθε φορέας μπορεί να διεξάγει εύκολα και με ασφάλεια κάθε είδους ψηφοφορία, τόσο με ενιαίο όσο και με πολλαπλά ψηφοδέλτια, όσο και κάθε μορφής δημοψήφισμα.

Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας και τους τεχνολογικά προηγμένους αλγόριθμους κρυπτογράφησης του, το electobox διασφαλίζει στο μέγιστο το αδιάβλητο των εκλογών και την μυστικότητα της ψήφου. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίζουν εύκολα από όπου και αν βρίσκονται, μέσω του κινητού τους, του υπολογιστή τους ή του tablet τους. Τέλος, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, τα αποτελέσματα εκδίδονται σε αστραπιαίο χρόνο.

Για τη δωρεάν διεξαγωγή των εκλογών τους, όσοι φορείς της Νάουσας το επιθυμούν, αρκεί να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και άμεσα ένας ειδικός από την ομάδα του electobox θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Πληροφορίες στο link: https://electobox.com/el/dhmos-hrwikhs-polhs-naousas

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69