tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχαιρετισμός στον Κώστα Μπραβάκη

Η πολιτική κηδεία του μουσικουσυνθέτη Κώστα Μπραβάκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο αναψυκτήριο της Ελιάς.

Συγγενείς, μαθητές, φίλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων παραβρέθηκαν στην σεμνή τελετή, για να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγο (Εύα Ιεροπούλου) και τις κόρες (Νίκη και Νεφέλη) του εκλιπόντος .

Με ηχητική υπόκρουση στίχων και τραγουδιών που συνέθεσε ο Κώστας Μπραβάκης, η σύζυγος, ο πεθερός (Πυθαγόρας Ιερόπουλος) και φίλοι (Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Γιάννης Ναζλίδης, Σάκης Ιντζεβίδης, Κώστας Καλαράς) αποχαιρέτησαν με λόγια αγάπης αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Ο ‘Πληροφοριοδότης’ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

«Δεν ξέρω να σας πω τι ακριβώς συνέβη μα ξαφνικά πρωί-πρωί, όλα άρχισαν να λιώνουν. Οι δρόμοι, τα φανάρια, η όμορφη χοντρή περιπτερού, τα κίτρινα ασθενοφόρα και τα κόκκινα παπάκια, οι φρίζες, οι μαρκίζες και οι ξεκρέμαστες κορνίζες, γίνονταν ένα με την ανήσυχη φωνή του εκφωνητή, τις σειρήνες των περιπολικών και τα συνθήματα, που ξεκόλλησαν απ’ τους τοίχους κι ένα μαύρο ρυάκι ξεχύθηκε στον υπόνομο.

Οι σημαίες, οι οθόνες, τα πλακάτ και οι ρεκλάμες, οι γραβάτες με τα λάπτοπ, όλος ο κόσμος στο μπλέντερ, άρχισαν τα δύσκολα, ο Τσε δεν ήρθε στο ραντεβού, η Μαρία είναι ακόμα στο κομμωτήριο, τα μακαρόνια στο ψυγείο κι ο παράδεισος μακριά…» Κ.Μ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69