BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συνταγή για λαυράκι, ψημένο σε χοντρό αλάτι

 

Το Ιχθυοπωλείο FISHEYE σας προτείνει λαυράκι, ψημένο σε χοντρό αλάτι.

Αντί για λαυράκι μπορείτε να ψήσετε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο ψάρι όπως μυλοκόπι, χιόνα, τσιπούρα, φαγκρί κ.α.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό λαβράκι 
3 κιλά χοντρό αλάτι
2 ασπράδια αβγού
Για το σερβίρισμα:
λαδολέμονο
φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο
μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ταψί που να χωράει το ψάρι βάζουμε λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε το αλάτι με μισό φλιτζάνι νερό και τα ασπράδια και βάζουμε το μισό περίπου στο ταψί στρώνοντας το.
Βάζουμε το λαβράκι πάνω στο αλάτι και ρίχνουμε το υπόλοιπο αλάτι από πάνω θωρακίζοντας το ψάρι ώστε να μην έχει καθόλου κενά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45.
Το ψάρι θα είναι έτοιμο, όταν αρχίζει το αλάτι να παίρνει χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε με λαδολέμονο, στο οποίο έχουμε προσθέσει προαιρετικά αλατοπίπερο και μαϊντανό.
Μια πρωτότυπη και πεντανόστιμη συνταγή, με την οποία θα καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.

FISHEYE | Φενερίδου Ευδοξία
Τρεμπεσίνας 23, Βέροια
Τηλ. 6985958315

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

meraklis ban

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69