tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ΑΔΕΔΥ Ημαθίας στηρίζει την κινητοποίηση των συνταξιούχων

To Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ ΗΜΑΘΙΑΣ με ανακοίνωσή του στηρίζει την πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν την Πέμπτη, 19 Ιούνη, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα «Οχι στη μείωση των συντάξεων». "Στη συγκέντρωση καλούν οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ. Αντιδρούν στην περικοπή των επικουρικών συντάξεων, από την 1η Ιούλη, καθώς και στις νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις που θα τεθούν σε εφαρμογή από την αρχή του επόμενου χρόνου.

 Οι αντιδραστικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ στο Ασφαλιστικό δεν έχουν τελειωμό! Η νέα αντιασφαλιστική επίθεση έχει στόχο τις συντάξεις, την Ασφάλιση, την Υγεία - την περίθαλψη, την προστασία από εργατικό ατύχημα. Ταυτόχρονα, ετοιμάζουν γενική επίθεση στα επιδόματα ανεργίας, στέγης - κατοικίας, στις συντάξεις και στα επιδόματα αναπηρίας.

-- Από τον Ιούλη έρχεται νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις. Ετοιμάζουν την πλήρη κατάργησή τους.
-- Από το Γενάρη, έρχεται νέο χτύπημα στις κύριες συντάξεις. Θέλουν να μας σπρώξουν στην ιδιωτική ασφάλιση, να μην παρέχει το κράτος καμία εγγύηση και προστασία. Ήδη τα κοράκια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών καιροφυλακτούν. Ανοίγονται μπροστά τους νέοι δρόμοι κερδοφορίας στις πλάτες των εργαζομένων.

Η επίθεση στο λαϊκό εισόδημα είναι ενιαία. Η ίδια πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που τσακίζει τους μισθούς μας σήμερα, βάζει τις βάσεις για να τσακίσει και τις συντάξεις μας στο μέλλον. Επιδιώκουν να γίνει ατομική υπόθεση του καθένα η σύνταξη. Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι που εργάζονται σήμερα με ελαστικές σχέσεις εργασίας σε part-time, σε κακοπληρωμένα προγράμματα απασχόλησης, όσοι βρίσκουμε δουλειά στη χάση και στη φέξη, δε θα έχουμε στον ήλιο μοίρα αν δεν βάλουμε ισχυρά εμπόδια στις ανατροπές που ετοιμάζουν.

Η επίθεση στο Ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία. Η προστασία της δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων σχετίζεται με τον αγώνα για ενιαίο υποχρεωτικό αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν καθολικό σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχουμε καθήκον και υποχρέωση απέναντι στις ζωές μας, στο μέλλον των παιδιών μας αλλά και για τις ζωές των παππούδων μας, να αντισταθούμε στην εξαθλίωση. Να μην επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και ΕΕ να διαλύσουν και την Κοινωνική Ασφάλιση. Να μην επιτρέψουμε άλλη επιδείνωση στη ζωή μας!" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69