tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Διακρίσεις του Σκακιστικού Ομίλου Βέροιας στην Θεσσαλονίκη

skaki evgeniadis

"ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΑΠΟΘΕΩΣΗ! Η απόλυτη επιτυχία! Μόνο με αυτές τις λέξεις μπορεί να αποδοθεί το μέγεθος των διακρίσεων που πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριές του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι «Λευκός Πύργος» 2016 που πραγματοποιήθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης από τις 03 έως τις 10 Ιανουαρίου 2016" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σκακιστικός Όμιλος Βέροιας.

Οι σκακιστές της Βέροιας ξεπέρασαν αυτή τη φορά κάθε άλλη παρουσία που είχε συνολικά ο Σύλλογς σε διεθνές επίπεδο (μην ξεχνάμε ότι από τις τάξεις του Συλλόγου έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες με μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα).

Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε δύο γκρουπ. Στο Β' Γκρουπ ο Διακεκριμένος Χειρούργος Ορθοπεδικός Dr. ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD επέστρεψε στον σκακιστικό χώρο ακόμα πιο μαχητικός και δυναμικός καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη, αποδεικνύοντας ότι ποτε δεν ξέχασε το άθλημα που ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με πολλές διακρίσεις και τότε.

Στο ιδιο γκρουπ η μικρή ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αντιμετωπίζοντας υψηλού επιπεδου σκακιστές κατάφερε να βγει στην 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών δείχνοντας για ακόμη μια φορα το σκακιστικό της ταλέντο.

Τέλος στο Β' Γκρουπ έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις τοσο ο ταλαντούχος ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που μέχρι το τέλος του τουρνουά πάλευε για μία θέση για μετάλλιο όσο και ο νεοφερμένος στο σκακιστικό χώρο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΜΑΡΚΟΣ που έδειξε ότι το σκάκι δεν έχει ηλικία και ο καθένας μπορεί να το ξεκινήσει σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του αρκεί να το αγαπήσει.

Στο Α' Γκρουπ οπου ήταν και το πιο ισχυρό συμμετείχε ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες της περιοχής μας ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ που παρα τα μικρά προβλήματα υγείας κατά την διάρκεια των αγώνων κατάφερε να έχει μια καλή θέση.

"Τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές και γονείς που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με προσωπικό κόστος μας έκαναν περήφανους, τιμώντας την πόλη μας αλλα και τον σύλλογο μας. Ευχόμαστε σε όλους του ιθύνοντες, προπονητές, παράγοντες, μέλη, γονείς, φίλοι του Συλλόγου υγεία και δύναμη και να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά υπηρετώντας τον αθλητισμό και το άθλημα του Σκακιού ειδικότερα και να μας φέρουν και άλλες επιτυχίες!" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Βέροιας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69