tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μανώλης Σπαθάς, ο Βεροιώτης μασέρ των διασημοτήτων

Ο φωτισμός είναι χαμηλός, η μουσική γεμίζει με ήχους από θάλασσα, τα αιθέρια έλαια χαλαρώνουν τις αισθήσεις κι εσείς έχετε παραδοθεί στα πιο κατάλληλα χέρια για την πιο ζεν εμπειρία της ζωής σας.

Ο Μανώλης Σπαθάς σπούδασε όλη την πολύτιμη σοφία της κινέζικης ιατρικής και μασάζ στη Μελρούρνη και πέρασε κατευθείαν στην πράξη. Μόνιμος συνεργάτης του Santa Marina και ανάμεσα στους 30 καλύτερους μασέρ του κόσμου στη λίστα έγκυρου αμερικάνικου περιοδικού, θα εξαφανίσει από το σώμα και το πνεύμα σας όλη την ένταση της πόλης με ινδικό headmasage, swedish, relaxing ή τα κορυφαία κινέζικα μασάζ και sίx senses, με τεχνικές για την ικανοποίηση όλων των αισθήσεων.

Plus: Έρχεται με το μαγικό του βαλιτσάκι στο δικό σας χώρο, για να μην ξεβολεύεστε μετά την ανεπανάληπτη χαλάρωση.

Ο ταλαντούχος Μανώλης Σπαθάς, έχει χρυσά χέρια και μετά από την πολύ επιτυχημένη καριέρα του στην Μύκονο, στην Αθήνα και στο εξωτερικό καταστάλαξε στην Βέροια. Σύντομα θα αναλάβει μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Χαλκιδική, στο κομμάτι του σπα. Έχει ακόμα πελάτες στο εξωτερικό και ταξιδεύει για προσωπικά ραντεβού συχνά. Υπήρξε προσωπικός μασέρ πολλών διασημοτήτων, όπως του πρίγκιπα του Κατάρ, της Ναόμι Κάμπελ, της Καρολίνα Κούρκοβα, του Ρομάν Αβράμοβιτς, του Πιρς Μπρόσναν και του Χιού Τζάκμαν.

Μανώλης Σπαθάς +30 697 990 2311, ώρες επικοινωνίας 20.00-00.00

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69