Εργασίες φυσικού αερίου προκάλεσαν προβλήματα σε τηλέφωνα και διαδίκτυο υπηρεσιών της Π.Ε. Ημαθίας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Βλάβες σε γραμμές οπτικών ινών τηλεφωνίας και διαδικτύου, που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Βέροιας, έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Π.Ε. Ημαθίας, μεταξύ των υπηρεσιών που επηρεάστηκαν βρίσκεται και η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, η οποία αντιμετωπίζει αδυναμία επικοινωνίας μέσω τηλεφωνικών γραμμών και διαδικτύου. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του κοινού στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια συνεργεία για τον χρόνο που θα απαιτηθεί ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.
Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας αναφέρει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και δεσμεύεται να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες για κάθε εξέλιξη και για την πλήρη αποκατάσταση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
Παράλληλα, ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία που έχει προκληθεί.

















