tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

xatzogloy

Ακινητοποίηση τρένου κοντά στη Βέροια λόγω πτώσης δέντρου – Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των επιβατών

Απρόοπτη διακοπή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου  στη σιδηροδρομική γραμμή Βέροιας – Έδεσσας, όταν αμαξοστοιχία της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο 1735 (Θεσσαλονίκη – Έδεσσα) ακινητοποιήθηκε λίγο πριν φτάσει στον Σταθμό της Βέροια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, η αιτία της αιφνίδιας στάσης ήταν η πτώση δέντρου πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, γεγονός που κατέστησε αδύνατη τη συνέχιση της κυκλοφορίας στο τμήμα Βέροια – Έδεσσα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε η επιστροφή της αμαξοστοιχίας στον σταθμό της Βέροιας.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και προωθήθηκαν προς τον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία που διέθεσε η εταιρεία, προκειμένου να περιοριστεί η ταλαιπωρία.

Την ίδια ώρα, τροποποιήσεις σημειώθηκαν και στο αντίθετο δρομολόγιο 1736 (Έδεσσα – Θεσσαλονίκη), το οποίο εκτελέστηκε με λεωφορείο στο τμήμα Έδεσσα – Βέροια, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις σε Επισκοπή Νάουσας και Πετραία. Από τη Βέροια και μετά, οι επιβάτες συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς τη Θεσσαλονίκη με τρένο.

Το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση στο επιβατικό κοινό, ενώ συνεργεία εργάστηκαν για την απομάκρυνση του δέντρου και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη γραμμή.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

sidiropoulos

studio 69