Στη Βεργίνα η Γενική Συνέλευση και η κοπή βασιλόπιτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Στο Πολυκεντρικό Μουσείο Βεργίνας αναμένεται να συγκεντρωθούν την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, στο πλαίσιο της φετινής Γενικής Συνέλευσης και της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι εργασίες της Συνέλευσης έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 11:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου, όπου θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και θα παρουσιαστούν οι προτεραιότητες της νέας χρονιάς.
Την ίδια ώρα, για τα συνοδά μέλη έχει οργανωθεί ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου από επαγγελματία ξεναγό, προσφέροντας μια παράλληλη πολιτιστική εμπειρία σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς προορισμούς της χώρας.
Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης, τα μέλη του Συλλόγου θα παραμείνουν στον χώρο για την κοπή της βασιλόπιτας και το εορταστικό γεύμα, που αναμένεται να δώσει πιο ανεπίσημο τόνο στη συνάντηση, ενισχύοντας την επαφή και τη συνοχή της φαρμακευτικής κοινότητας της Ημαθίας.














