BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η Εριέτα Κούρκουλου Λάτση στηρίζει την Πρωτοβουλία για το Παιδί: Συνεργασία για την Προστασία και Ευημερία των Παιδιών

Η "Πρωτοβουλία για το Παιδί" πραγματοποίησε χθες, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, μια σημαντική συνάντηση στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας της, όπου φιλοξένησε την Εριέτα Κούρκουλου Λάτση. Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της "Πρωτοβουλίας" είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς τα υποστηρικτικά προγράμματα που υλοποιούνται μέσω του Matilda Foundation, του ιδρύματος που στηρίζει ζωτικής σημασίας δράσεις για τα παιδιά τόσο της πόλης όσο και του Νομού Ημαθίας.

Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" να παρουσιάσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους για το μέλλον. Με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη του Συλλόγου, επισημάνθηκαν οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση και την περιθωριοποίηση. Οι πρωτοβουλίες που εξετάζονται αφορούν την ενίσχυση των προγραμμάτων στήριξης και την προσαρμογή του έργου στις σύγχρονες ανάγκες, με σκοπό να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών.

Η συμβολή του Ιδρύματος Matilda Foundation είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικούς πυλώνες που καθιστούν εφικτές τις δράσεις της "Πρωτοβουλίας". Η αφοσίωση και η συνεπής συνεισφορά της Εριέτας Κούρκουλου Λάτση αναγνωρίστηκαν από τον Σύλλογο, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή της υποστήριξη. Η παρουσία της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω του Ιδρύματός της, έχει συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός προστατευτικού δικτύου γύρω από τα παιδιά, προσφέροντάς τους ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69