BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Λαμπρά εγκαίνια για το Κέντρο Φροντίδας 'Τα Παιδιά της Άνοιξης' – Σύμβολο ελπίδας και συλλογικής δράσης στην Πατρίδα

Στην Πατρίδα Ημαθίας, τελέστηκαν τα λαμπρά εγκαίνια του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Τα Παιδιά της Άνοιξης», ένα σημαντικό έργο που ενισχύει τις κοινωνικές δομές της περιοχής και προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε σύμβολο κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και συλλογικής δράσης.

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη θερμή υποδοχή των παρευρισκομένων. Την εκδήλωση συντόνισαν και παρουσίασαν οι φίλοι και υποστηρικτές του Κέντρου, Νίκος Βουδούρης και Αλίνα Μαυροπούλου, με ευαισθησία και ενθουσιασμό, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της δομής για την τοπική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε ένα βίντεο με την καμπάνια των Παιδιών της Άνοιξης, αποτυπώνοντας το έργο τους και την προσφορά τους στα άτομα με αναπηρία, συγκινώντας το κοινό. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από σημαντικά πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στο έργο της δομής, όπως ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου, Νικόλας Εμμανουήλ, και η σημερινή πρόεδρος, Νόρα Σαρκατζή, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία της στήριξης και της συνεργασίας για την ανάπτυξη αυτών των πρωτοβουλιών.

Τον αγιασμό της νέας δομής τέλεσε ο Επίσκοπος Αμφιπόλεως Χριστοφόρος, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης, Αθηναγόρα Μπίρδα, και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δοβρά, Διονυσίου Συρόπουλου. Η παρουσία της Εκκλησίας ενίσχυσε τον πνευματικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, δίνοντας έναν τόνο ευλογίας και στήριξης στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε το κόψιμο της κόκκινης κορδέλας, που πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους της κυβέρνησης, της Εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η κορδέλα κρατήθηκε από τα παιδιά της δομής, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στη στιγμή, καθώς οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν τη δύναμη και την αξία της υποστήριξης αυτών των παιδιών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Σοφία Ζαχαράκη, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών ιδρυμάτων όπως του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, ο τελευταίος μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Βέροιας, καθώς και βουλευτές του Νομού Ημαθίας, αποδεικνύοντας τη συλλογική προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του έργου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσίαση των χορηγών, μέσω ενός βίντεο που ανέδειξε τη συνεισφορά τους στη δημιουργία του κέντρου, ενώ ακολούθησε η επίσημη τελετή βράβευσης τους, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξή τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Ιάκωβου Καγκελίδη, που με λόγο εμπνευσμένο και συγκινητικό, τόνισε τη σημασία της συνεχούς στήριξης αυτών των πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69