BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τιμητική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας: Αποχαιρετισμός και υποδοχή δικηγόρων με αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, την ημέρα εορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, πραγματοποίησε εκδήλωση με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αποχωρούντες από την ενεργό υπηρεσία δικηγόροι και παρουσιάστηκαν οι νεοδιορισθέντες, αναδεικνύοντας το έργο και τη συμβολή τους στον τομέα της δικαιοσύνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, σε μια ατμόσφαιρα σεβασμού και συγκίνησης για τα μέλη που αποχωρούν, αλλά και αισιοδοξίας για τους νέους δικηγόρους που εισέρχονται στον δικηγορικό κλάδο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, τελέστηκε και μνημόσυνο προς τιμήν των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών, αποδεικνύοντας την έντονη παράδοση σεβασμού και τιμής του νομικού κόσμου προς όσους υπηρέτησαν τη δικαιοσύνη.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, καθώς ακολούθησε ο αποχαιρετισμός των αποχωρούντων δικηγόρων, οι οποίοι είναι:

1. Γεώργιος Τσέλιος

2. Γιαννούλα Καραγιάννη

3. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

4. Μαρία Στανίτσα

5. Αικατερίνη Γκουνέλα

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την υποδοχή των νεοδιορισθέντων δικηγόρων, μια σημαντική στιγμή για το μέλλον του Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Στέργιος Σουροβίκης, καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους, οι οποίοι είναι οι εξής:

1. Μαρία Παπαδοπούλου

2. Ευδοξία Αλεξίου

3. Απόστολος Παπαδόπουλος

4. Γεώργιος Παπαδόπουλος

5. Αντωνία Θεοδωρίδου

6. Κυματή Ακριβοπούλου

7. Κωνσταντίνος Λαμπράκης

8. Αριστείδης Κουτζάμπασης

9. Κυριάκος Κατόγλου

10. Δημήτριος Χατζηαλεξίου

11. Ευάγγελος Χατζηανέστης

12. Δημήτριος Κουτσουπιάς

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε τον βίο του Αγίου Διονυσίου, υπενθυμίζοντας τη σημασία της ηθικής και της δικαιοσύνης στο επάγγελμα του δικηγόρου.

Ο Κυριάκος Κατόγλου, εκπροσωπώντας τους νέους δικηγόρους, απηύθυνε έναν θερμό χαιρετισμό, τονίζοντας την ευθύνη που φέρουν οι νέοι δικηγόροι καθώς εντάσσονται στον κόσμο της νομικής επιστήμης.

Η δικηγόρος Ευδοξία Αλεξίου παρουσίασε ομιλία με θέμα «Η Παλαιστινοϊσραηλινή εμπλοκή», αγγίζοντας ένα κρίσιμο γεωπολιτικό ζήτημα που συνεχίζει να απασχολεί τη διεθνή κοινότητα, δίνοντας την ευκαιρία για έναν ευρύτερο προβληματισμό πάνω στα θέματα δικαίου και διεθνούς νομοθεσίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε ένα πιο ανεπίσημο πλαίσιο, ενισχύοντας τις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των μελών του Συλλόγου, παλαιών και νέων.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69