tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την νέα του συλλογή παρουσίασε σε φθινοπωρινό event το Fancy Jewelry Store

Την νέα συλλογή κοσμημάτων, σε ασήμι και χρυσό, του FANCY JEWELRY STORE ανακάλυψαν όσοι παραβρέθηκαν στο event που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υπεύθυνος του κοσμηματοπωλείου, Οδυσσέας Κελπετσίδης και η εξυπηρετική υπάλληλος, Γωγώ Καλιάνδρα, υποδέχθηκαν φίλους και συνεργάτες, όπου τους παρουσίασαν τα νέα πρωτότυπα κοσμήματα, που κατασκευάζονται μόνο από πολύτιμα μέταλλα, και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί συζητώντας ευχάριστα.

Επίσης , παρουσιάστηκε το νέο γούρι για τη νέα χρονιά του 2024 με την ονομασία «Ψίθυρος Ελευθερίας». Πρόκειται για ένα περιστέρι που αντιπροσωπεύει τη δυνατή επιθυμία για ελευθερία και ειρήνη στον σημερινό κόσμο. Μέρος από τα έσοδα διατίθεται στην οργάνωση “Child War” για τη βοήθεια παιδιών που είναι θύματα πολέμου.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Λίνα Μέλλιου, επαγγελματίες της περιοχής κι όχι μόνο έδωσαν το παρόν σε αυτό το φθινοπωρινό event.

Το FANCY JEWELRY STORE σχεδιάζει και κατασκευάζει το κόσμημα της αρεσκείας σας κατόπιν παραγγελίας, ενώ η συλλογή κοσμημάτων ανανεώνεται συνεχώς!

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69