tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πόσο κοστίζει σήμερα ένας γάμος;

Ο γάμος είναι ένας από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ζευγαριού. Είναι μια στιγμή που συνδυάζει αγάπη, δέσμευση και ενθουσιασμό, προσκαλώντας τους αγαπημένους να γιορτάσουν αυτήν τη μοναδική στιγμή. Είναι μια ημέρα που οι περισσότεροι θέλουν να είναι τέλεια, φτιαγμένη στα μέτρα των ονείρων τους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα των οικονομικών περιορισμών καθιστά συχνά την οργάνωση ενός γάμου μια πρόκληση. Το κόστος των χώρων δεξιώσεων, των νυφικών φορεμάτων, του φωτογράφου γάμου και των πολλών άλλων λεπτομερειών μπορεί γρήγορα να αυξηθεί, πιέζοντας τα οικονομικά του ζευγαριού στα άκρα. Με λίγη δημιουργικότητα, έρευνα και προγραμματισμό, μπορείτε να έχετε τον γάμο των ονείρων σας με ένα κόστος γάμου αρκετά προσιτό ενώ με το
εργαλείο εξόδων του EasyWedding μπορείτε να κρατήσετε τα έξοδα του γάμου σας υπο έλεγχο.

gamos design 3

  • Προϋπολογισμός: Καθορίστε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Δημιουργήστε μια λίστα με τα βασικά και τα επιπλέον.
  • DIY Διακόσμηση: Αγοράστε υλικά και φτιάξτε μόνοι σας διακοσμητικά στοιχεία, π.χ., διακοσμητικά τραπεζιών, προσκλήσεις και λαμπάδες.
  • Χώρος Δεξίωσης: Ψάξτε για χώρους που δεν είναι τόσο δημοφιλείς, όπως ένα ωραίο σημείο σε μια παραλία.
  • Ηλεκτρονικά προσκλητήρια: Με το δωρεάν ηλεκτρονικό προσκλητήριο του EasyWedding μπορείτε να προσκαλέσετε του καλεσμένους σας στο γάμο σας και να σας απαντήσουν για το αν θα παρεβρεθούν ή όχι εντελώς δωρεάν.
  • Εποχικά Λουλούδια: Διαλέξτε λουλούδια της εποχής, για να είναι πιο οικονομικά.
  • Απλοποιημένο Μενού: Προτιμήστε τοπικά και εποχής προϊόντα και φτιάξτε ένα πιο απλό μενού.
  • Φωτογραφία & Βίντεο: Ψάξτε για επαγγελματίες φωτογράφους γάμου στο EasyWedding όπου μπορείτε να συγκρίνετε τιμές.
  • Αποφύγετε τις Συνήθεις Περιόδους: Ένας γάμος τον χειμώνα ή καθημερινή αντί για Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι φθηνότερος από έναν που γίνεται στην high σεζόν του καλοκαιριού.
  • Εναλλακτικές στα Φορέματα: Εξερευνήστε vintage καταστήματα, δανειστείτε το νυφικό σας φόρεμα από κάποια γνωστή ή νοικιάστε το για να γλιτώσετε τα έξοδα της αγοράς.

Με απλές, δημιουργικές ιδέες και σχεδιασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ημέρα που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τις αξίες σας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Είτε επιλέγετε να κάνετε DIY διακόσμηση, να διαλέξετε έναν πιο απλό χώρο ή να προτιμήσετε μια πιο οικεία τελετή, όλα αυτά μπορούν να συμβάλλουν σε μια εμπειρία που θα είναι τόσο σημαντική και αξέχαστη όσο οι πιο πολυδάπανοι γάμοι.

https://easywedding.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69