tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Gallery ARTIO: Γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και σας προσφέρει έκπτωση -10% στις κορνίζες

Η Gallery ARTIO, με ιδιαίτερη αγάπη προς την Τέχνη συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς μοναδικά έργα, για να στολίσετε την καθημερινότητά σας. 

Την φετινή χρονιά η Gallery ARTIO γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της και σας προσφέρει έκπτωση -10% στις κορνίζες!

artio

Η Gallery ARTIO διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κι ενημερωμένο εργαστήριο κορνίζας, με εξοπλισμό, μηχανήματα και τεχνογνωσία, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ότι καινούριο υπάρχει σε κορνίζα [πάνω από 2.000 κωδικοί].

“Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες (χονδρική) και σε ιδιώτες προτείνοντας και κατασκευάζοντας οποιοδήποτε θέμα θέλετε να ντύσετε (πτυχία, πάζλ, φωτογραφίες, καθρέπτες, πίνακες και τελλαροποίηση καμβάδων) σε όποια διάσταση επιθυμείτε, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Στο εργαστήριο μας υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών για μετάλλια - στεφανοθήκες και οτιδήποτε άλλο ικανοποιεί τη φαντασία και δημιουργικότητα των πελατών μας.

Προμηθεύουμε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής κ.α.”, αναφέρει ο υπεύθυνος της γκαλερί, Σωκράτης Αρβανιτίδης.

Η Gallery ARTIO είναι δίπλα σας 25 χρόνια στο κέντρο της Βέροιας, παρουσιάζοντας σας όχι μόνο πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες, αντίγραφα έργων τέχνης, καθρέπτες, εικόνες, αλλά κι ότι χρειαστείτε για να ομορφύνετε και να ζωντανέψετε το χώρο σας.

View this gallery on Flickr

 Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

Gallery ARTIO

Εδέσσης 12, Βέροια

Τηλ. 2331073993

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69