tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εστιατόριο: 5 Βήματα για την Σίγουρη Επιτυχία

Το ξεκίνημα μιας επιχείρησης φαντάζει αρκετά ανησυχητική απόφαση, όμως με τα σωστά βήματα και αποφάσεις μπορεί να φτάσεις στην κορυφή. Μία επιχείρηση εστίασης, και συγκεκριμένα ενός εστιατορίου, χρειάζεται έντονη ενασχόληση και επαγγελματισμό από τους ιδιοκτήτες του, για να δημιουργήσει μία σεβαστή εικόνα στους πελάτες του και για να αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά τους. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα βήματα για την σίγουρη επιτυχία του εστιατορίου σας συνεχίστε να διαβάζετε.

Ποιότητα & Προσωπικό

Η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιείτε για την παρασκευή των γευμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του πιάτου. Ανεξάρτητα από την συνταγή, αν τα υλικά δεν είναι φρέσκα ή δεν είναι της καλύτερης ποιότητας αυτό θα φανεί σίγουρα στο πιάτο το οποίο θα φτιάξετε, και σίγουρα δεν θα εκτιμηθεί από τον πελάτη σας. Για να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας πρέπει το φαγητό που θα τους παρέχετε να είναι νόστιμο, φρέσκο και εννοείται να μην αλλάζει η γεύση του. Για αυτό θα χρειαστεί να ακολουθείτε συγκεκριμένες συνταγές για το κάθε πιάτο, με ακριβείς δοσολογίες και ποσότητες για να μην πέφτετε ποτέ έξω. Εκτός από την ποιότητα, που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας, θα πρέπει και το προσωπικό σας να είναι ευγενικό, επικοινωνιακό και με διάθεση να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας. Οι εργαζόμενοι σας είναι αυτοί που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες σας, και άρα αποτελούν τον καθρέφτη της επιχείρησης σας.

Κατάλογος - Μενού

Το μενού που θα επιλέξετε για το εστιατόριο σας θα πρέπει να συμβαδίζει με το σύνολο, χωρίς να υπάρχουν αποκλίσεις πιάτων μεταξύ τους. Για παράδειγμα δεν είναι και το πιο σωστό να έχετε ιταλικά πιάτα αλλά και μεξικάνικα. Θα πρέπει να επιλέξετε ποια κουζίνα θα σερβίρετε στο μαγαζί σας, για να αποκτήσει η επιχείρηση σας την ταυτότητα της. Επίσης το μενού θα πρέπει να είναι δημιουργικό και ξεχωριστό. Μπορείτε να το συνθέσετε σε συνεργασία με τον σεφ σας, και να λάβετε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις του.

Οργάνωση

Η οργάνωση μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτή είναι που θα βοηθήσει την ομαλή ροή της δουλειάς, χωρίς αχρείαστες παρεξηγήσεις και καβγάδες. Ο κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να έχει τις αρμοδιότητες του και να είναι υπεύθυνος για αυτές.

Διαφήμιση

Για την σίγουρη επιτυχία της επιχείρησης σας θα χρειαστεί να την διαφημίσετε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εφημερίδες. Είτε είναι τυπωμένες φυλλάδες, είτε Online εφημερίδες δεν έχει σημασία. Ίσως μια Online εφημερίδα να έχει μεγαλύτερη απήχηση βέβαια, αλλά το σημαντικό είναι να εμφανίζεται η επιχείρηση σας σε καταλόγους. Βρείτε εφημερίδες για να δημοσιεύσετε το εστιατόριο σας κάνοντας την έρευνα σας στο διαδίκτυο. Μία από αυτές μπορεί να είναι το vimatisko.gr που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα. Όπως και να έχει, επιλέξτε sites που έχουν καλά στατιστικά απήχησης και δείτε την διαφορά.

Χώρος

Η διαμόρφωση του εστιατορίου σας μπορεί να προσελκύσει αρκετούς πελάτες, αρκεί να είναι σωστή και επιμελημένη σωστά. Η διακόσμηση, η επίπλωση αλλά και η κουζίνα ενός εστιατορίου μπορούν να κάνουν την διαφορά. Επιλέξτε άνετα και μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα και χρωματικές παλέτες, και φροντίστε για μία λιτή και κομψή διακόσμηση. Για την μείωση των εξόδων και την απόσβεση χρημάτων καλό θα ήταν να επιλέξετε παρόχους υπηρεσιών που είναι κατάλληλοι για εσάς. Μπορείτε να βρείτε nrg ρεύμα και φυσικό αέριο μαζί στις χαμηλότερες τιμές για την επιχείρηση σας. Κάντε την επιλογή σας και αυξήστε τα έσοδα σας.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69