tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

4 σημαντικές συμβουλές για μια μετακόμιση

Μια μετακόμιση είναι ιδιαίτερη διαδικασία. Τα συναισθήματα του να αφήνει κανείς το σπίτι στο οποίο έχει συνηθίσει να ζει εδώ και χρόνια για να μεταφερθεί σε ένα καινούργιο είναι σίγουρα ανάμεικτα. Παράλληλα, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα  οποία πρέπει να οργανώσει και να βάλει σε σειρά.

Βρίσκεστε και εσείς εν μέσω μιας τέτοιας διαδικασίας; Αν ναι, ίσως οι συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω να σας βοηθήσουν κάπως.

  1. Μην πακετάρετε τα πάντα

Όταν θα πρέπει να αρχίσετε το πακετάρισμα, αναγκαστικά θα δείτε όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο παλιό σας σπίτι. Ακόμη και αυτά που είχατε ξεχάσει ότι είχατε. Θα ήταν καλό να μην πακετάρετε τα πάντα. Και αυτό επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν σας χρειάζονται τα πάντα. Η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε όσα σας είναι απαραίτητα και όσα απλά περιορίζουν το χώρο σας.

  1. Χρησιμοποιήστε ετικέτες

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ετικέτες στα κουτιά. Εκτός του ότι πρέπει να μπορείτε και εσείς να θυμηθείτε πού βρίσκεται το κάθε τι, πρέπει και οι μεταφορείς να γνωρίζουν αν κάτι είναι ευαίσθητο και μπορεί να σπάσει. Είναι καλή ιδέα να χωρίσετε τα πράγματα ανά είδος ή ανά δωμάτιο.

  1. Ελέγξτε ότι όλα είναι λειτουργικά στο νέο σπίτι

Θα πρέπει να ελέγξετε ότι όλα είναι λειτουργικά στο νέο σας σπίτι. Δηλαδή, ότι αμέσως μόλις φτάσετε θα έχετε νερό, ηλεκτρικό και θέρμανση. Ειδικά αν μετακομίσετε το χειμώνα, η θέρμανση είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση. Αν έχετε ελέγξει τα πάντα από πριν, δεν θα έχετε και δυσάρεστες εκπλήξεις τη στιγμή που θα πρέπει να τοποθετείτε τα έπιπλα και όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα στο σπίτι.

  1. Αλλάξτε τις κλειδαριές

Σε περίπτωση που οι κλειδαριές του σπιτιού είναι παλιές, είναι μια καλή στιγμή για να τις αλλάξετε. Αναβαθμίστε τις με σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας, για να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα είναι καλά προστατευμένο. Αν πρόκειται να μετακομίσετε στη Θεσσαλονίκη, αναζητήστε κλειδαρά στον Εύοσμο https://www.doorservice.gr/ ο οποίος να μπορεί να σας εξυπηρετήσει είτε βρίσκεστε στο κέντρο είτε στα περίχωρα της πόλης. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ο κλειδαράς που θα βρείτε να μπορεί να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως είναι και η επισκευή κλειδιών αυτοκινήτου, για παράδειγμα. Προσέξτε επίσης να έχει πιστοποίηση από την ΕΛΑΣ.

Είναι κομβικής σημασίας να οργανωθείτε από πολύ νωρίς. Να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, να πακετάρετε σωστά όλα σας τα πράγματα και γενικότερα να ασχοληθείτε με όλες τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69