tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα FYTOFARM Νικολαΐδης στην Πατρίδα (φωτογραφίες)

Σε μια όμορφη τελετή παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος FYTOFARM Νικολαΐδης στην Πατρίδα.

Η επιχείρηση FYTOFARM Νικολαΐδης που δραστηριοποιείτε στον χώρο των φυτοφαρμάκων από το 1987, εγκαινίασε το νέο του σύγχρονο κτίριο 400τμ, που αποτελείται από γραφεία, εκθεσιακό χώρο, αποθήκη και σύντομα μία αίθουσα ενημέρωσης παραγωγών.

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι ιερείς π. Διονύσιος και π. Καλλίνικος τέλεσαν τον αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ο βαθιά συγκινημένος Κώστας Νικολαΐδης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, βουλευτές, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, φίλοι, συνεργάτες - πελάτες κι επαγγελματίες του τόπου μας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχόμενοι «Καλές Δουλειές» στον Κώστα και Νίκο Νικολαΐδη.

Μετά την τελετή του αγιασμού, ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε στον «Πληροφοριοδότη»:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στα σημερινά εγκαίνια.

Η FYTOFARM πρόκειται να αναβαθμιστεί ψηφιακά (δημιουργία ιστοσελίδας, e-shop κ.α.) και υλικοτεχνικά, καθώς πρόσφατα εντάχθηκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και των διάφορων συνεργαζόμενων εταιρειών με τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Logistics, για την περιοχή μας.

Παράλληλα, ξεκινήσαμε δύο νέες δραστηριότητες για την κάλυψη ακόμη περισσότερων αναγκών των πελατών μας, χωρίς όμως να αποπροσανατολιζόμαστε από την κύρια δραστηριότητά μας που είναι η φυτοπροστασία. Αυτές είναι, η πώληση pellet αρίστης ποιότητας και η πώληση λιπαντικών αγροτικών μηχανημάτων της εταιρείας TOTAL.

Αναφερόμενοι στην κύρια μας δραστηριότητα, ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις, με σκοπό να πετύχουμε τη σωστή φυτοπροστασία, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η FYTOFARM που συμμετέχει σε πρόγραμμα του Δήμου Βέροιας, για την ανακύκλωση φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων, πρόκειται να βραβευθεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) και το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως πρώτο πανελλαδικά κατάστημα στην ορθή ανακύκλωση και ποσότητα φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων.

Ανάμεσά στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον βουλευτή ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Απόστολο Νεστορόπουλο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Διονύση Κούγκα, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Σιδηρόπουλο, τον Τάσο Γιάγκογλου μέλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, τον πρώην βουλευτή Ηλία Φωτιάδη, τον πρώην πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αναστάσιο Βασιάδη κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69