tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επαγγελματικοί καθαρισμοί κτιρίων από τα συνεργεία καθαρισμού One Services

Κάθε κτίριο, ειδικά αν φιλοξενεί επιχειρήσεις, είναι απαραίτητο να πληροί τους κανόνες υγιεινής και να εξασφαλίζει έναν καθαρό και προσεγμένο χώρο για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό.

Ειδικότερα σε συγκροτήματα γραφείων που ζουν και εργάζονται πολλοί άνθρωποι, είναι όλο και πιο δύσκολο οι κοινόχρηστοι χώροι να καθαριστούν σωστά και να διατηρηθούν καθαροί.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει το One Services, ένα από τα κορυφαία συνεργεία καθαρισμού στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα να δημιουργήσει ένα βιώσιμο και ασφαλές περιβάλλον σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Μάλιστα, οι καθαρισμοί κτιρίων που αναλαμβάνει η One Services εκτείνονται σε μία μεγάλη γκάμα πελατολογίου, που ξεπερνάει κατά πολύ τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τα συνηθισμένα συνεργεία καθαρισμού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία One Services μπορεί να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό και συνέπεια τις ακόλουθες υπηρεσίες για κάθε επαγγελματικό χώρο:

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, εμπορικών κέντρων, εργοστασίων, αεροδρομίων
Η
OneServices, σε αντίθεση με άλλα συνεργεία καθαρισμού, εκτείνει τις δραστηριότητες της, όχι μόνο σε συγκροτήματα γραφείων, αλλά και σε άλλους κλάδους οι οποίοι πρέπει να παραμένουν καθαροί και άψογοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων μετά από οικοδομικές εργασίες
Τα μαστορέματα προκαλούν αναστάτωση, πόσο μάλλον όταν γίνονται σε μεγάλη κλίμακα. Τα συνεργεία καθαρισμού OneServices όμως, θα αφήσουν το κτίριο πεντακάθαρο ακόμα και μετά από μεγάλες εργασίες.

Καθαρισμοί υαλοπινάκων
Κάντε το κτίριο σας να λάμπει
και να ξεχωρίζει από μακριά, χάρη στους επαγγελματίες της OneServices.

Καθαρισμοί μοκετών
Οι μοκέτες αν δεν καθαριστούν σωστά γίνονται ιδανική φωλιά για βακτήρια, ακάρεα και άλλους μολυσματικούς ή αλλεργιογόνους παράγοντες. Ευτυχώς τα συνεργεία καθαρισμού OneServices γνωρίζουν πώς να τις κάνουν σαν καινούργιες.

Γυάλισμα δαπέδων, φυσικό γυάλισμα μαρμάρων και ειδική καθαρισμοί με ατμό
Το κτίριο σας δεν ήταν ποτέ πριν τόσο καθαρό και λαμπερό. Αφήστε την καθαριότητα στα συνεργεία καθαρισμού One Services και το μόνο «πρόβλημα» που θα σας απασχολήσει ποτέ, θα είναι η εκτυφλωτική γυαλάδα στα πατώματα του κτιρίου σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69