tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες: Ένας επίγειος Παράδεισος στην Αθήνα

Έχετε οργανώσει τον παραμυθένιο γάμο σας, ή την φαντασμαγορική βάφτιση του παιδιού σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όμως δεν έχετε καταλήξει ακόμα όσον αφορά τις αίθουσες δεξιώσεων; Η λύση είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι νομίζετε.

Αν ονειρεύεστε ένα μοναδικό σκηνικό με πολύ πράσινο, συντριβάνια και κομψή αρχιτεκτονική και μάλιστα κοντά στην Αθήνα, αλλά σε μία μαγευτική τοποθεσία μακριά από τον θόρυβο και το καυσαέριο της πόλης, τότε οι αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Εκεί το καλό γούστο και η κομψή αρχιτεκτονική συναντούν την άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό σέρβις, ενώ η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, έχουν αναδείξει τις αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες στην top προτίμηση για κάθε μεγάλο event.

Ο πολυτελής και καλαίσθητος χώρος βρίσκεται λίγο έξω από την Αθήνα και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων, παρέχοντας μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και δίνοντας έμφαση στην σωστή εξυπηρέτηση των καλεσμένων και την οργάνωση της δεξίωσης με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Μάλιστα ειδικά στο θέμα της οργάνωσης της δεξίωσης, ακόμα και το μενού, μπορεί να γίνει κατά παραγγελία και να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίσταση και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με τον έμπειρο και εξειδικευμένο σεφ που παρέχουν οι αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες.

Επιπλέον, το ειδυλλιακό τοπίο που συνθέτει ο μαγευτικός κήπος γύρω από τον συγκεκριμένο χώρο, σας περιμένει ακόμα και χιονισμένο, αφού οι αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες είναι διαθέσιμες για όλη την διάρκεια του χρόνου και σε ετοιμότητα να δημιουργήσουν την πιο μοναδική γιορτινή διάθεση για κάθε σημαντική περίσταση της οικογένειας σας.

Είτε γάμος, είτε βάφτιση, είτε κάποια επίσημη εκδήλωση με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους, δεν έχετε παρά να κλείσετε τον χώρο στις αίθουσες δεξιώσεων Αμαδρυάδες λίγο έξω από την Αθήνα και να αφήσετε στους ειδικούς την διαμόρφωση και οργάνωση μίας αξέχαστης βραδιάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69