Παγωτά «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ»: Μεγάλα, ποιοτικά και οικονομικά
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Το καλοκαίρι έχει τη δική του γεύση και, για πολλούς, αυτή περνά μέσα από ένα καλό παγωτό. Τα παγωτά «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ» βρίσκονται και φέτος στα καταστήματα της περιοχής, προσφέροντας επιλογές τόσο για την καθημερινή απόλαυση όσο και για όλη την οικογένεια.
Η φιλοσοφία τους παραμένει σταθερή: μεγάλα σε μέγεθος, ποιοτικά και οικονομικά, ώστε το παγωτό να παραμένει μια προσιτή καλοκαιρινή απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.
Η γκάμα περιλαμβάνει ατομικά παγωτά, για μια δροσερή στάση μέσα στην ημέρα, αλλά και οικογενειακές συσκευασίες, κατάλληλες για το σπίτι, την παρέα ή το οικογενειακό τραπέζι.
Σε μια εποχή που ο καταναλωτής αναζητά περισσότερο από ποτέ καλή σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής, τα παγωτά «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ» επιμένουν στα χαρακτηριστικά που τα έχουν κάνει αναγνωρίσιμα στην τοπική αγορά.
Μεγάλα. Ποιοτικά. Οικονομικά.
Τα παγωτά «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ» διατίθενται σε ατομικές και οικογενειακές επιλογές στα καταστήματα της περιοχής σας.

















