tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Παλουκίδης: "Με ποια ιδιότητα δέχθηκε ο δήμαρχος τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ;"

Σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παλουκίδης έθεσε ερωτήματα προς τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, αναζητώντας διευκρινίσεις για διάφορα ζητήματα.

Αρχικά, ο κ. Παλουκίδης ρώτησε τον δήμαρχο με ποια ιδιότητα δέχθηκε στο γραφείο του τους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας απορία γιατί δεν έχει δεχθεί και τον Πρωθυπουργό. Στην απάντησή του, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι η παράταξή του δεν εκπροσωπεί κανένα πολιτικό κόμμα και είναι πρόθυμος να δεχθεί οποιονδήποτε εκπρόσωπο κόμματος του δημοκρατικού τόξου ζητήσει να τον συναντήσει. Αναφορικά με τον Πρωθυπουργό, εξήγησε ότι το πρόγραμμα επισκέψεών του δεν το καθορίζει ο ίδιος ο δήμαρχος Βέροιας.

Ένα άλλο θέμα που έθεσε ο κ. Παλουκίδης αφορούσε την παρουσία κοντέινερ στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου και το πότε θα απομακρυνθούν. Ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε ότι, αν και δεν αποτελεί την ιδανική λύση, η χρήση των κοντέινερ έχει διευκολύνει τις οικογένειες που έχουν παιδιά τόσο στο δημοτικό όσο και στο νηπιαγωγείο, επιτρέποντάς τους να παραλαμβάνουν τα παιδιά από έναν κοινό χώρο. Το κοντέινερ θα απομακρυνθεί μόλις δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Τέλος, ο κ. Παλουκίδης ζήτησε ενημέρωση για την κατασκευή του ναού του Αγίου Ιωάννη. Ο δήμαρχος εξήγησε ότι ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα στην ανέγερση εκκλησιών, καθώς την ευθύνη για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν η Εκκλησία της Ελλάδας και η Αρχαιολογία.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69