tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πρόβλημα στην υδροδότηση τμήματος της Πατρίδας

Προβλήματα στην υδροδότηση τμήματος του δημοτικού διαμερίσματος Πατρίδας κατήγγειλε ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Κώστας Παλουκίδης, ασκώντας έντονη κριτική στη διοικητική επάρκεια του προέδρου της ΔΕΥΑ, Στέργιου Διαμάντη.

Αναλυτικότερα, ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δημιουργείται λόγω της αφαίρεσης νερού από το δίκτυο ύδρευσης για την κάλυψη αναγκών σε βυτία ραντίσματος, γεγονός που επηρεάζει την παροχή σε νοικοκυριά της περιοχής.

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του Δ.Δ., Γιάννης Σιδηρόπουλος, τόνισε ότι το πρόβλημα προκαλείται κυρίως από παράνομες παροχές που χρησιμοποιούνται για πότισμα, καθώς και από τα βυτία ραντίσματος που λαμβάνουν νερό από το δίκτυο. Ο κ. Σιδηρόπουλος σημείωσε ότι απαιτείται παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης, ώστε σε περιπτώσεις βλάβης να απομονώνεται το επίμαχο σημείο και να μην διακόπτεται η υδροδότηση σε ολόκληρο το χωριό.

diamantis DSC 0007

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Στέργιος Διαμάντης, δήλωσε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε σε έξι σπίτια και αντιμετωπίστηκε μετά από ενίσχυση του δικτύου με νερό από τη Βέροια, καθώς και την ανακάλυψη παράνομων παροχών που διοχέτευαν το νερό αλλού. Ο κ. Διαμάντης υπογράμμισε πως η οριστική λύση θα δοθεί με την τοποθέτηση υδρομέτρων στα χωριά, τα οποία θα επιτρέψουν τον εντοπισμό πιθανών ελλείψεων ή καταχρήσεων στην υδροδότηση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69